Alati i prateći pribor

Kako bi vaš nakin izgledao besprekorno kvalitetan alat za rad je neophodan. Kada je alat jednostavan za korišćenje, tada nema prepreka u kreiranju raznolikih aksesoara. Uz dobar alat svako od vas postaće vrhunski majstor u izradi nakita.

Kada je reč o alatu kvalitet je imperativ

Svaki tip nakita zahteva poseban alat kao osnovnu podršku pri izradi. U ponudi Repro Stylish alata pronaći ćete klešta, specijalan alat za rezbarenje, veliki broj igli za nizanje kao i specijalan lepak za cirkone. Kada se proces izrade završi tu ipak nije kraj, tada život vašeg nakita zapravo tek počinje. Svaki unikatan komad zaslužuje svoje mesto na kome će vam uvek biti na dohvat ruke. Odaberite oblik i veličinu postolja ili kutije i budite sigurni da se ni jedan komad neće zagubiti.

Preporučeni proizvodi

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2023 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web