Način plaćanja za kupce Van Srbije

Ukoliko se nalazite Van Srbije i želite da napravite porudžbinu preko sajta www.reprostylish.com u prilici smo da Vam ponudimo sledeće mogućnosti plaćanja: Paypal  i Bank Transfer.

  1. Paypal: Svoju porudžbinu možete platiti putem PayPal-a slanjem ukunog iznosa porudžine na naš PayPal račun: office@reprostylish.com .
  1. Bank Transfer: Ukoliko želite svoju porudžbinu da platite pute Banke molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo pripremili potrebnu dokumentaciju za plaćanje i ubrzali procedure pripreme i slanja porudžbine.

Instrukcije  za plaćanje putem Banke :

Account Name:

Account Number:

Bank:

Bank Address:

Swift Code:

Account Holder’s

Name:

Informacije u vezi slanja porudžbina Van Srbije

Za sve kupce van Srbije obezbedili smo najekonomičnije i najbrže moguće načine slanja porudžbina.

Vaše porudžbine  mogu biti poslate na sledeći način: DHL Express  i Post Mail .

  1. DHL:  Cenovnik usluga i tranzitna vremena  slanja kurirskom službom DHL možete na linku:
  1. Post Mail: Cenovnik usluga slanja porudžbina putem pošte možete videti na:

 http://www.posta.rs/dokumenta/cenovnici/Cenovnik-za-Postexport.pdf

NAPOMENA: Troškovi transporta se dodaju na iznos porudžbine i plaćaju zbirno kao jedan iznos na računu. Troškovi transporta su posebno prikazani na računu i www.reprostylish ni na koji način ne utiče na njih. ReproStylish nije i ne može biti odgovoran za kačnjenje poružbina usled vremenskih i drugih prilika na koje ne možemo da utičemo.

DODATNI TROŠKOVI:

Mi u ReproStylish-u ne dodajemo nikakve skrivene troškove ( takse, kamate i sl.)  prilikom poručivanja i slanja porudžbina. Svi troškovi su precizno i javno definisani i vidljivi prilikom kreiranja porudžbine i sastoje se od troškova robe + troškova slanja.

Medjutim u mnogim zemljama u svetu moraćete da platite porez na uvoz robe. Često je slučaj da  roba ispod odredjene vrednosti ili odredjene kategorije ne podleže plaćanju dodatih troškova.

Ovi uslovi prijema robe su različiti za svaku zemlju.

Često se i primena ovih pravila razlikuje od mesta do mesta u istoj zemlji i često su implicirana slučajnim uzorkom.

Na žalost ne postoji način da mi u ReproStylish-u znamo sva pravila,uslove,regulative, običaje, tradicije, šeme,papirologiju, funkcionisanje poreskog sitena, zakona i drugih pravila u svakoj zemlji.

Stoga ReproStylish ne može i neće davati bilo kakve savete u vezi sa porezima u vašoj zemlji.

Kao kupac, Vaša je odgovornost da saznate potrebne informacije pre nego što napravite poružbinu. Ukoliko budete morali da platite dodatne troškove ( porez,carinu i druge troškove) to ćete morati da platite kuriru ili kurirskoj kući  prilikom prijema paketa iz Republike Srbije.

Ove moguće troškove mi na žalost ne možemo unapred utvrditi i ne postoji mogućnost njihovo plaćanje unapred. Ukoliko ne poručujete na svoje ime ili šaljete kao poklon molimo Vas da ih upozorite na mogućnosti dodatnih troškova prilikom prijema robe iz inostranstva.

Ukoliko ste napravili poružbinu i prilikom prijema iste neočekivano naišli na dodatne troškove u Vašoj zemlji , molimo Vas da ne krivite nas. Savetujemo Vas da saznate što više potrebnih informacija u vezi mogućih uvoznih taksi u Vašoj zemlji pre kompletiranja porudžbine.

Ukoliko dobijete potrebne infomracije u vezi sa uvoznim taksama i običajima u Vašoj zemlji i verujete da se na neki način može smanjiti  ili eliminisati, vrlo rado ćemo Vam izaći u susret sa Vačim instrukcijama u vezi, pakovanja, deklarisanja, etiketiranja i sl. Budite slobodni da nas kontaktirate i potrudićemose da Vam pomognemo.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2022 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web