Kreativni kutak

Kreativni kutak je mesto na kome ćete pronaći sve elemente koji su vam potrebni da svoju maštu pretočite u delo. Proces izrade je poput igre koji vas odvodi u šareni svet prepun mogućnosti i izazova. Na kraju ovog uzbudljivog procesa u rukama ćete imate produkt svoje mašte u kome ćete uživati.

Šareni svet prepun izbora

Repro Stylish kreativni kutak pruža vam mogućnost da odaberete sve što vam je potrebno da izrazite svoju kreativnost kroz izradu različitih elemenata. Polimerna glina pruža vam mogućnost za beskrajnu igru uz pomoć silikonskih modli, a u širokoj paleti boja koju vam nudimo pronaći ćete baš svaku koju možete da zamislite. Raznolika paleta boja dostupna je i kada je reč o filcu. Odredite svoj kreativni kutak kod kuće i odobatite ga uz pomoć Repro Stylish dodataka.

Preporučeni proizvodi

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2023 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web