Nešto o nama

Stylish je osnovan 2011. Godine kao rezultat velike ljubavi prema nakitu i želje da ponuda materijala na našem tržištu postane raznovrsnija, kvalitetnija i dostupna svima.

Od skromnih početaka sa oko par desetina proizvoda, marljivim radom i velikim angažovanjem došli smo do par hiljada najraznicitijih atrikala prilagodjenih za svačiji ukus i različite potrebe naših vernih kupaca, bilo da se radi o onima koji se izradom aksesoara bave iz hobija, ili profesionalcima i dizajnerskim kućama!

Standardi koje smo postavili od samog starta i od kojih nećemo odustajati, jesu da naši kupci, naši prijatelji, zaslužuju najbolje kako u pogledu kvaliteta i raznovrsnoj ponudi proizvoda, tako i u komunikaciji i volji da pomognemo, objasnimo i uvek budemo dostupni za bilo kakvo pitanje ili savet.

Ne odstupajući od svojih planova, Stylish će i dalje uspostavljati nove standarde izlazeći u susret potrebama, zahtevima i očekivanjima svojih kupaca.

Poslujemo uspešno vec 9 godina i svoju reputaciju lidera iz ove oblasti gradimo na proverenim vrednostima kojima smo dosledni od samog osnivanja.

Poverenje koje Stylish uživa kod kupaca, kao i kod kolega , je plod iskrenog i doslednog angažovanja, a trudićemo se da budemo još bolji!

Vaš Stylish tim

Stylish-Aleksandar Kozic PR

Nemanjina 40, TC Futura, lokal 28

11000 Beograd

PIB: 107875525, MB: 63052647

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2023 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web