Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici naših usluga, molimo Vas da pre korišćenja usluga , pažnjivo pročitate sledeće uslove. Svakom kupovinom i pristupom našoj web prodavnici znači da ste upoznati sa uslovima i da se sa istim slažete u celosti. Ukoliko neki od uslova nisu prihvatljivi za Vas molimo Vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Zadržavamo pravo promene Uslova korišćenja, usled promene zakonske regulative ili novim elementima ponude.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta reprostylish.com isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Svakim korišćenjem usluga i sadržaja sajta smatra se da su korisnici upoznati sa dole navedenim Uslovima. Korišćenje svih delova ovog sajta je isključivo za ličnu upotrebu i zabranjeno je bilo kakvo kopiranje i distribuiranje materijala. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Sajt u nekom njegovom delu može imati linkove ka drugim sajtovima,kao pogodnosto korisnika. Firma Stylish kao vlasnik ovog sajta i svih njegovih delova ne kontroliše druge sajtove i ne može biti odgovorna za njihov sadržaj i politiku zaštite potrošača te se samim tim odriče bilo kakve odgovornsti ukoliko takvi sajtovi imaju: -neprikladan i netačan sadržaj;

-Nisu bezbedni, sadrže viruse ili druge štetne materije;

-Sadrže klevete i povređuju pravo intelektualne svojine.

Opšti uslovi

Registracija na sajtu reprostylish.com je obavezna kako bi se uspešno obavila kupovina.

Kupac/korisnik je odgovoran za tačnost popunjenih podataka koje su unite prilikom registracije na sajt.

Nakon registracije korisniku na mail stiže potvrda o izvršenoj registraciji. Samom registracijom kupac stiče mogućnost pristupu personalizovanim delovima sajta kao sto su podaci o naružbinama ili status kupovine. Registracijom kupac potvrđuje:

- Da je upoznat sa Uslovima korišćenja web shopa reprostylish.com, i da ih u celosti prihvata;

- Da su podaci koje dostavlja tačni i potpuni;

- Da je saglasan da firma Stylish može, u skladu sa Zakonom o zaštiti  ličnih podataka obrađivati lične podatke naznačene u porudžbini , za potrebe vlastite evidencije i pružanja drugih usluga i da ih može davati trećim licima u meri koja omogućava uspešanu kupovinu kao naprimer kurirskim službama u svrhu izvršavanja uslige isporuke.

Prijem porudžbine od strane prodavca

Usled povecanja postarina od strane kurirskih sluzbi i radi efikasnijeg i kvalitetnijeg rukovanja vasim porudzbinama minimalni iznos za prijem i obradu porudžbina je 800,00 din. Nakon kompletiranja porudžbine, na mail kupca koji je ostavio kao kontakt stiže potvrda da je porudžbina primljena. Ukoliko kupac ne dobije ovakvo obaveštenje potrebno je proveriti unete podatke i kontakteirati nas kako bi se problem ispravio.

Ukoliko se u procesu prijem i obrade porudžbine pojave bilo kakve kontradiktornosti ili nejasnoće, prodavac ima pravo telefonski ili na neki drugi način proveriri tačnost podataka i na taj način ispraviti eventualne  greške.

Prodavac zadržava pravo da ukoliko nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode , isporuči raspoložive proizvode od naručenih. Kupac će biti obavešten o tome putem maila/ telefona.

O promenama statusa pošiljke Prodavac će obavestiti Kupca slanjem maila na email adresu ostavljenu kao kontakt prilikom registracije.

Rezervacije proizvoda u korpi 

Svi proizvodi koje kupac stavlja u korpu nisu rezervisani čak ni nakon zaključenja kupovine. Prozvodi se smatraju rezervisanim tek  nakon potvrde Prodavca o prijemu porudžbine i slanjem potvrde na email adresu ostavljenu prilikom registracije. Prodavac zadržava pravo da i nakon slanja potvrde da je u mogućnosti da poručene proizvode isporuči , otkaže deo ili kompletnu porudžbinu u slučaju da nije u mogućnosti da poručeni proizvod nabavi, o čemu će putom email-a obavestiti kupca.

Cene

Cene proizvoda iskazane na sajtu su izražene u dinarima i uključuju PDV. Proizvodi su podložni promene cena sve do trenutka potvrde porudžbine. Firma Stylish garantuje cenu na dan kupovine bez obzira da li je došlo do promene cena pre isporuke.

U cenu proizvoda na sjatu nije uključen trošak dostave, tj isporuka robe, koja pada na teret kupca. Cene isporuke robe se obračunavaju po cenovniku kurirskih službi na koje reprostylish.com ne utiče.

Isporuka

Nakon što je kupac potvrdio porudžbinu ,prodavac inicira usluge kurirskih službi sa kojima saradjuje. Sve porudžbine primljene do 17h ulaze u proces pripreme sutradan i biće isporučene najkasnije u roku od 2 radna dana,ne uključujući vreme provedeno u transportu.

Prodavac zadržava pravo da, usled neplaniranih situacija, nedostatka proizvoda iz porudžbine i drugih, produći rok za slanje za 2 dana o čemu će obavestiti kupca telefonom ili email-om.

Informacije o isporuci porudžbina

Sve porudžine primljene preko web shopa www.reprostylish.com se otpremaju kurirskim službama AKS i PostExpress , opcijom danas za sutra. Troškovi isporuke i tranzitna vremena pošiljaka zavise isključivo od poslovne politike kurirskih službi i ni na koji način Stylish ne može uticati na to. Naplatu troškova transporta vrši kuriska služba prilikom isporuke pošiljaka i za to daje dokaz o naplati. Web shop www.reprostylish.com i kompanija Stylish kao njegov vlasnik naplaćuje isključivo proizvode poručene preko shopa sa pripadajućim porezom bez troškova isporuke pošiljaka.

Cenu isporuke kurirskom sluzbom AKS kao i sve dodatne informacije i pracenje Vaše pošiljke možete uraditi na http://www.aks.rs/

PRIMER (slanje kurirskom službom AKS):

  • Vrednost porudžbine 860,00 din  
  • troškovi isporuke: 180,00 + 3,44 ( 0,4% od 860,00) =183,44 din
  • Troškovi povrata novca 69,00 din.
  • Ukupan iznos: iznos porudžbine+troškovi isporuke= 1112,44 din.

Cena isporuke porudžbina kurirskom službom PostExpress se naplaćuje po cenovniku koji možete videti na http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Porudžbine primljene tokom vikenda ( subotom i nedeljom) ulaze u proces pripreme prvog sledećeg radnog dana.

Reklamacije i povraćaj robe

Svaka kupovina je individualna i moguće je da dodje do situacija kada kupac iz odredjenog razloga kupljena dobra želi da  vrati. Zakonom je to omogućeno u odredjenom vremenskom roku. Nakon prijema robe i utvrđivanja da je roba primljena u istom stanju u kom je i poslata, tj da nije korišćena niti otpakovana, vrši se povrat novca kupcu ili zamena uz doplatu za neki drugi artikal.

Kupac ima pravo da podnese pravo na prigovor u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača i Pravilnika o postupku i načinu rešavanja reklamacija kupaca na robu. Kupac robu može vratiti samo uz priložen dokaz o kupovini i navedenim razlozima o odustanku.

Krajnji kupac robu kupljenu preko Web shop-a može zakonski vratiti u roku od 14 dana od preuzimanja proizvoda, slanjem robe kurirskom službom. U tom slučaju se obračunavaju i radni i neradni dani.

Ukoliko se desi da je našom greškom fakturisana roba koju nije poručio, kupac ima rok od 24h od trenutka prijema da inicira proceduru  povraćaja robe. U ovom roku kupac može zahtvati zamenu robe uz doplatu ili povraćaj novca bez ikakvog razloga. O ovome nas kupac obeveštava na telefon 0113650019 ili putem email-a reklamacije@reprostylish.com ili dolaskom u maloprodaju na adresi Nemanjina 40, TC Futura lokal 28, 11000 Beograd. U slučaju da kupac reklamira robu nakon isteka ovog perioda, isključivo zbog odredjenih nedostataka, upućuje se na redovnu proceduru, da robu pošalje o sopstvenom trošku uz priložen dokaz o kupovini i na papiru napisan razlog vraćanja.

Kupac je dužan da vrati robu reprostylish.com u roku od 14 dana od dana prijema robe i snosi iskljušvo direktne troškove vraćanja robe.

Stylish je dužan da bez odlaganja izvrši uplatu koju je primio od kupca a najkasnije u roku od 14 dana od trenutka prijema reklamacije.

Stylish može odložiti povraćaj sredstava dok ne dobije robu za koju se vrši povraćaj ili dok ne dobije dokaz da je roba poslata trgovcu.

Izuzeci od prava na povraćaj robe, zbog vrste materjala i prirode samih proizvoda: 

-Proizvodi isporučeni prema posebnim zahtevima potrošača;

-Proizvodi koji su podložni pogoršanju kvaliteta ili imaju kratak vremenski rok;

-Zapečaćena roba koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja i koja je otpečaćena nakon isporuke;

-Metražna roba ( trake,kanapi,lanci…) kojima se sečenjem gubi uniformnost i javlja nemogućnost fizičkog vraćanja u početno stanje.

Reprostylish.com zadržava pravo da u nekom delu u opisu proizvoda navede ali je taj proizvod  podložan povraćaju ili ne.

Zakon i Nadležnosti

Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije , i u slučaju spora nadležani su sudovi u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije. Ukoliko ste stanovnik druge zemlje, Uslovi korišćenja i Vaše koričćenje sajta podleže zakonima Vaše zemlje.

Ograničenja i Promene Uslova Koričćenja

Sve usluge koje su dostupne na sajtu ne moraju biti dostupne svim licima i  na svim geografskim područjima. Zadržavamo pravo da ograničimo dostupnost sajta ili pružanja bilo kojih usluga bilo kom licu, u bilo kom trenutku prema našem sopstvenom nahođenju. Styish može da bez prethodne najave izmeni ili dopuni uslove korišćenja korišćenja sajta ažuriranjem ove izjave . Ove izjave su obavezujuće za kupca i preporučljivo ih je povremeno proveravati.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.U ime firme Stylish obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing i sms lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u firmi Stylish odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje načih servisa i usluga podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Stylish se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Stylish Vam želi kreativan rad i zahvaljuje se na ukazanom poverenju

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2023 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web