Mogućnosti plaćanja pri online kupovini

1. Gotovinski (pouzećem) prilikom preuzimanja

Minimalni iznos za prijem i isporuku porudžbina je 800,00 din

Online poručenu robu možete preuzeti i u našoj prodavnici i uplatu izvršiti na licu mesta.

Virmanom (nalog za prenos)

Ukoliko ste pravno lice , uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Prilikom registracije biće potrebno da ukoliko se registrujete kao prvno lice unesete podatke koji su neophodni za evidenciju pravnog lica. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate na e-mail adresu neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (adresa isporuke može biti Vaša adresa ili preuzimanje u našoj maloprodaji).

Mogućnosti plaćanja u maloprodajnom objektu

1. Gotovinski

2. Čekovima građana

3. Virmanom (nalog za prenos)

Ukoliko ste pravno lice uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2023 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web