Minimalna vrednost porudzbenica

Dragi kupci,

usled turbulentnih promena na trzistu koje se najvise ogledju u promeni cena postarina za dostavu paketa od strane kurirskih sluzbi a ujedno i nase zelje i teznje da svojim kupcima pruzimo kvalitetnije, azurnije i najbitnije brze usluge promenili smo minimalni iznos porudzbina koje mogu biti obavljene preko web shopa.

 

Nova minimalna vrednost za porucivanje paketa iznosi 1000 din bez troskova dostave koje naplacuju kurirske sluzbe. Za sve dodatne informacije nas tim Vam stoji na raspolaganju. 

 

Zahvaljujemo se na razumevanju i poverenju koje nam pruzate. 

 

Vas Stylish tim . 



Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2024 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web