Važno obaveštenje o pripremi i slanju porudžbina tokom leta

Važno obaveštenje o pripremi i slanju porudžbina tokom leta

Uperiodu od 10.07.2023 do 17.07.2023 moze doci do zastoja u slanju porudzbina. Hvala na razumevanju

Vreme godišnjih odmora je tu .

Tokom Jula i Avgusta deo ekipe vašeg omiljenog ReproStylish-a će naizmenično biti na odmoru.

Trudićemo se kao i uvek da priprema i slanje vaših porudžbina protiče neometano ali ćemo u skladu kapacitetima tokom letnjih meseci vreme za pripremu i slanje porudžbina produžiti na 3-7 radna dana.

Takodje kako bismo ubrzali samo slanje porudžbina naglašavamo da ćemo Vas kontaktirati ukoliko nemamo na stanju više od 15% artikala sa porudžbenice u suprotnom će porudćbine biti poslate bez nedostajućih artikala.

Još jednom se izvinjavamo na mogućem kašnjenju porudžbina tokom letnjih meseci a kao i uvek ćemo dati svoj maksimum da do toga ne dodje. Zavaljujemo se neizmerno na ukazanom poverenju i na razumevanju .

Vaš ReproStylish tim.Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. ReproStylish maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.

© 2023 ReproStylish. Sva prava zadržana. Razvoj sajta Smart Web